Poista tämä tuttinauha käytöstä välittömästi – tukehtumisvaara!

Poista tämä tuttinauha käytöstä välittömästi – tukehtumisvaara!
Kuva: Liewood Willow tuttinauha 2 kpl (Apple blossom/tuscany rose)

Vauvojen ja taaperoiden perheissä tutit sekä tuttinauhat tulevat tutuiksi. Kotoa löytyvät tuttinauhat on nyt syytä tarkistaa ja tutkia, onko joukossa takaisinvedettyjä tuttinauhoja.

Lastentarvikeliike A-T Lastenturva on ilmoittanut Liewood-merkin Willow-tuttinauhojen takaisinvedosta. Silikonisessa tuttinauhassa on havaittu testeissä turvallisuuspuute, joka voi aiheuttaa tukehtumisvaaran lapselle. Lisäksi tuotteen pakkausmerkinnät ovat olleet puutteelliset.

Palautusmenettely koskee kaikkia Liewood-merkin Willow-tuttinauhapaketteja, joiden EAN-koodi on 5713370713085 ja erätunnus LW1949. Paketissa on kaksi tuttinauhaa.

“Tuttinauha hajosi testissä. Lapsi voi tukehtua tuttinauhasta irtoaviin pieniin palasiin”, Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin vaarallisettuotteet.fi-sivustolla kerrotaan tuotteesta.

Tukes sanoo sivuillaan, että tuttinauhat ovat olleet myynnissä A-T Lastenturvan myymälöissä (Vantaa ja Helsinki Stockmann) sekä verkkokaupassa.

“Tuttinauhan käyttö tulee lopettaa välittömästi ja se on poistettava lasten saatavilta. Pyydämme tuttinauhan hankkineita kuluttajia palauttamaan tuotteen ostopaikkaan. Tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle”, A-T Lastenturva tiedottaa.

Tuotteesta on annettu myös seuraavat lisätiedot:
  • Tuotteen mallinro: LW14491
  • Väri: Apple Blossom/Tuscany Rose
  • EAN-koodi: 5713370713085
Tältä tuttinauhat näyttävät:

Kuva: Liewood Willow tuttinauha 2 kpl (Apple blossom/tuscany rose)

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *