Nämä 4 horoskooppimerkkiä ovat toivottomia romantikkoja

Kuva: Pixabay / yousafbhutta

Jos katsot maailmaa ruusunpunaisten lasien läpi, tiedät olevasi erittäin hyvä romanttisten ja huomaavaisten eleiden saralla ja uskot eläväsi unelmiesi satumaista rakkaustarinaa, saatat olla toivoton romantikko – ja todennäköisesti edustat yhtä neljästä tietyistä horoskooppimerkistä.

Jokaisella ihmisellä on oma käsityksensä siitä, mikä on romanttista sekä omanlaisensa tavat ilmaista tätä puolta itsessään. Kuka tahansa ihminen voi ja osaa olla romanttinen, mutta jotkut voivat tarvita siihen enemmän tietoista panostusta, kun taas toisilta romanttisuus luonnistuu erittäin helposti ja luonnostaan.

Jälkimmäiseen joukkoon kuuluvista voi saada vihiä horoskooppimerkkien avulla. Romanttisuus – ja taipumus olla toivoton romantikko – on astrologi Terry O’Connorin mukaan yleistä neljän tietyn horoskooppimerkin keskuudessa.

Horoskooppimerkkien 4 toivotonta romantikkoa

Rapu (21.6.-22.7.)

Kun puhutaan romantiikasta ja horoskooppimerkeistä, tulee rapu ensimmäisten joukossa vastaan. Monien mielestä romanttisuus on ylellisiä lahjoja tai isoja eleitä, mutta rapu ilmaisee romanttisuutta hieman toisin, mistä on kiittäminen hänen muistiaan.

”Ravulla on mieletön muisti ja hän usein toimii tunteidensa ohjaamana järjen sijaan”, O’Connor kertoi Bustlelle.

Rapu on erittäin hyvä muistamaan vuosipäivät, syntymäpäivät, ensitreffit, ensisuudelmat ja niin edelleen. Hän voi yllättää kumppaninsa vaikkapa suloisella viestillä, jossa muistelee jotain suhteen virstanpylvästä. Tämä rapujen tapa tuoda esiin erityiset, pienetkin hetket parisuhteessa, on romanttinen tapa osoittaa välittävänsä.

Leijona (23.7.-22.8.)

Romantikkojen listalla on myös toinen kesän lapsi. O’Connor kuvaili leijonia romantiikan kuninkaallisiksi. Leijona esittelee innolla koko maailmalle sydänkäpysensä, jota hän puolestaan ilahduttaa aidoilla rakkaudenosoituksilla.

”Suklaarasiat, ruusut ja kalliit lahjat ovat tyypillisimpiä tapoja, joilla leijonat osoittavat rakkauttaan”, astrologi sanoi ja lisäsi, että leijonan tapa panostaa huomionosoituksiinsa voi tehdä tästä merkistä kaikista romanttisimman horoskooppimerkin.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotkut ihmiset ovat niin kiinni omissa ajatuksissaan ja tunteissaan, että heidän on vaikea osoittaa huomiota kumppanilleen, mutta vaaka ei lukeudu näiden ihmisten joukkoon.

”Vaa’alle kumppani on kaikki kaikessa”, O’Connor kommentoi Bustlelle.

Vaa’at rakastavat kauneutta, harmoniaa ja kumppanin hemmottelua rakkaudesta kertovilla teoilla. Vaa’an käsitys romantiikasta ja romanttisesta halusta voi olla idealistinen, mutta hän on epäitsekäs kumppani, joka pitää huolta, että kumppanin tarpeet ovat täytetty ja kumppani tietää, miten paljon hän välittää.

Kalat (19.2.-20.3.)

Kalojen maailma on täynnä romantiikkaa ja haaveilua.

”Kalat vie sinut matkalle omaan alitajuntaasi ja mielikuvitukseesi”, O’Connor kertoi.

Isot ja fantastiset unelmat ovat ominaisia kaloille, joten hän on täydellinen kumppani kannustamaan ja innostamaan puolisoaan saavuttamaan isoimmatkin unelmansa ja tavoitteensa. Kalat ei saa aina pidettyä jalkojaan maassa, eivätkä odotukset ole realistiset, mutta kunhan kalat ei ole liikaa haavemaailmojen vietävänä, voi kyvyn kääntää voimavaraksi; sen ansiosta kalat ei hyväksy mitään muuta kuin mahtavan rakkauden.

Leijonat, vaa’at ja kalat ovat romanttisuutensa lisäksi helppoja rakastumaan. Voit lukea tästä aiheesta lisää Ruuhkavuosien aiemmin julkaisemassa artikkelissa täällä.

Lähde: Bustle

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.