Sisusta kotisi horoskooppimerkin perusteella – näin onnistut

Sisusta kotisi horoskooppimerkin perusteella – näin onnistut
Kuva: Paige Cody

Koti on yksi niistä paikoista, joissa ihminen viettää eniten aikaa. Näin ollen kodin olisi hyvä olla mieluinen ja viihtyisä paikka, missä auttaa se, että koti on sisustettu omannäköiseksi.

Sisustamiseen löytyy paljon vinkkejä niin alan ammattilaisilta kuin sosiaalisesta mediasta, lisäksi apua voi saada myös astrologiasta. Cosmopolitan on selvittänyt Bed Threadsin asiantuntijoilta jokaiselle horoskooppimerkille omat sisustusvinkit. Näitä vinkkejä voit hyödyntää niin kodin sisustusta suunnitellessa kuin yksittäisten huoneiden, kuten lastenhuoneiden sisustuksessa.

Oinas

Oinas tuntee olonsa kotoisaksi tilassa, jossa on punaisen sävyjä. Kaikki sävyt tummasta hailakkaan vaaleanpunaiseen ovat hyviä vaihtoehtoja, ja värien kanssa voi päästää luovuuden valloilleen. Oinaan kodissa luovuus saa olla esillä.

Härkä

Härälle koti on linna ja se näkyy heti sisään astuessa. Koti on sisustettu laadukkailla elementeillä kylpyhuoneen saippuoista lähtien. Härkä on mukavuudenhaluinen, joten kodissa on hyvä olla lokoisia ja tunnelmallisia paikkoja, joissa voi esimerkiksi uppoutua hyvän kirjan pariin pehmeiden ja maansävyisten tyynyjen ja tekstiilien keskellä.

Kaksoset

Kaksosten kodissa näkyy leikkisyys: tätä merkkiä ei haittaa, jos kuosit tai tyylit eivät käy yksiin. Kaksoset voi sisustuksella tuoda esiin itsensä eri puolia rohkeasti ja näyttävästi. Kirkkaat värit, näyttävät kuosit ja metalliset sävyt ovat valloillaan kaksosten kodissa.

Rapu

Rapu on herkkä ja kotosalla viihtyvä merkki, jonka koti on turvapaikka maailmalta. Sisustus viestii tätä pehmeydellä, kauneudella ja viihtyisyydellä. Ravun kodissa on omanlaista rauhaa. Rapu on vesimerkki, ja tämä voi näkyä värimaailmassa merellisinä ja rannikkoelämään liittyvinä sävyinä ja kodissa on myös paljon luonnonvaloa.

Leijona

Leijonan kodin tärkein tila on ruokailutila, missä leijona viihdyttää päivällisvieraitaan. Tila on sisustettu viimeisen päälle ja sitä dominoi usein pitkä ruokapöytä, joka on katettu näyttävästi, mutta tyylikkäästi. Seinillä sisustuksessa näkyy syvät värisävyt, jotka heijastavat leijonan ulospäin suuntautunutta luonnetta.

Neitsyt

Tämä merkki arvostaa järjestystä ja yksinkertaisuutta yli kaiken. Neitsyen koti onkin aina tiptop järjestyksessä ja se tuntuu seesteiseltä. Neitsyen sisustuksessa on hyödynnetty nokkelia säilytysratkaisuja ja kodissa näkyy skandinaavista minimalismia neutraalien värien kera. Kotiin tuovat väriä erilaiset kasvit sekä klassiset kuosit, kuten raidat.

Vaaka

Vaa’an kodille on ominaista tasapaino. Kodissa näkyy kerrostaminen ja tekstuurit: kaikessa on mietitty sitä, miltä elementit tuntuvat. Vaa’an kodissa voi nähdä paksuja villamattoja, silkkiverhoja ja lämpimiä vilttejä. Sisustusta tehostetaan silmiä hivelevillä elementeillä, koska vaaka kaipaa elämäänsä myös kauneutta.

Skorpioni

Skorpioni rakastaa draamaa, mikä usein näkyy myös hänen kodissaan. Merelliset sävyt ovat ominaisia myös tämän vesimerkin kodille, mutta ravun sijaan sävyt ovat tummempia ja syvempiä. Skorpioni hyödyntää myös mustaa. Materiaaleista suosiossa ovat sensuellit sametti ja nahka.

Jousimies

Jousimies sisustaa kotiaan kasveilla ja kukilla ja näin tuo luontoa sisään. Jousimies rakastaa luontoa, joka näkyy sisustuksessa kasvien lisäksi maanläheisinä värisävyinä ja isoina ikkunoina. Jos omaa pihaa ei ole, on ikkunalaudalla tai parvekkeella istutuksia jousimiehen ilona.

Kauris

Määrätietoinen ja omatoiminen kauris on järjestänyt itselleen tehokkaan etätyöpisteen, joka on sisustettu laadukkailla huonekaluilla. Muualla kodissa on minimaalinen sisustus, joka on yhdistelmä perinteistä ja modernia. Värimaailma on vaalea, johon persoonallisen lisän tuovat kehystetyt valokuvat ja kukkamaljakot. Lukuintoiselle kauriille on ominaista myös iso kirjahylly.

Vesimies

Tämä ilmamerkki rakastaa kaikkea modernia ja se näkyy kodissa trendikkäänä sisustuksena. Avarakatseinen vesimies tuo kodissaan esiin luonnonvaloa ja sisustuksessa näkyvät valkoisen, sinisen ja harmaan sävyt. Sisustus on tälläkin merkillä minimaalisen puolella.

Kalat

Kalat rakastaa rauhaa ja rauhallisuutta, mitä hänen kotinsakin ilmentää. Koti on sisustettu harmonisesti, mutta persoonallisuutta taiteellinen kalat tuo esiin lempitekijöidensä teoksilla aina käsintehdystä keramiikasta lähtien. Kalojen kodissa on esillä paljon hänelle tärkeitä muistoesineitä ja muuta pientä. Myös japanilainen arkkitehtuuri on iso vaikuttaja kalojen kodin sisustuksessa.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *