Syvennä suhdettasi aktiivisilla treffeillä – 6 vinkkiä!

Kuva: Pexels/ Maksim Goncharenok

Treffeillä käyminen kannattaa pitää osana vakiintunutta suhdettakin. Pari voi hoitaa ja syventää suhdettaan ottamalla aikaa vain toisilleen, mikä on hyvä muistaa etenkin lapsiperhearjen pyörityksessä.

Vanhempien kannattaa järjestää aikaa säännöllisille treffeille, joiden aikana he pääsevät keskittymään vain toisiinsa ja hoitamaan suhdettaan. Monille treffeistä tulevat mieleen ravintolat, elokuvateatterit, romanttiset kävelyt auringon laskiessa ynnä muut perinteiset treffiaktiviteetit. Vaihtelu kuitenkin virkistää ja inspiraatiota treffeille voi hakea myös lasten maailmasta – leikkitreffeistä!

Leikkiminen ja leikkimielisyys tekevät hyvää jokaiselle ikään katsomatta, muistuttaa CafeMom-sivusto. Nauraminen ja hauskanpito tuovat ihmisiä yhteen, ja tutkimusten mukaan esimerkiksi päivittäin nauravilla ihmisillä ilmenee vähemmän sydänsairauksia. Miten lasten leikkitreffimaisuuden voi yhdistää aikuisten treffeihin?

6 vinkkiä leikkimielisiin treffeihin, joilla voitte syventää suhdettanne!

Lyhyt vaellusretki tai kunnon kävelylenkki

Tämä aktiviteetti tekee hyvää terveydelle, mutta se myös kannustaa leikillisyyteen ja herättää ihmettelemään ympäröivää maailmaa. Tarpeen vaatiessa ongelmanratkaisutaidot voivat joutua myös käyttöön. Tarkoitus on lähteä yhdessä luontoon liikkumaan seikkailuhenkisesti ja samalla antaa myös mielikuvituksen laukata!

Kokeilkaa laserpeliä

Useissa kaupungeissa ympäri maan voi käydä pelaamassa laserpeliä, joka tunnetaan myös nimellä laser tag tai lasertaistelupeli. Se sopii kaikille seikkailunhaluisille ja on hauska ja turvallinen elämys. Voitte pelata toisianne vastaan tai yhdistää voimanne ja pelata muita vastaan.

Yhdessä vaijeriliukumaan

Vaijeriliuku vie jälleen ulos luontoon, mutta antaa samalla hauskan elämyksen, joka voi joistakin tuntua jännittävältä ja hurjapäille on pelkkää hupia. Tällainen kokemus voi tuoda teitä enemmän yhteen – etenkin jos toista jännittää enemmän ja puolison tuki sekä kannustus on tarpeen. Jos taas kaipaatte vielä hurjempaa menoa, miten olisi benjihyppy? Monissa kaupungeissa etenkin kesätapahtumien yhteydessä tarjoutuu mahdollisuus hyppyyn, jonka voi myös tehdä yhdessä tandemhyppynä.

Käykää melontaretkellä

SUP-laudat, kanootit ja kajakit tarjoavat mahdollisuuden viedä treffit veden äärelle. Kesäpäivänä tai -iltana kauniit maisemat voivat herätellä romanttista tunnelmaa ja jos aurinko kovin porottaa, tarjoaa vesi virkistäytymismahdollisuuksia. Samalla voitte myös herätellä jälleen sisäistä seikkailijaanne ja mielikuvitusta.

Menkää tanssitunnille

Tanssitunneissa on varaa, mistä valita ja tunteja on tarjolla lähes paikkakunnalla kuin paikkakunnalla. Etsikää siis jokin tanssityyli, joka tuntuu molemmista hyvältä idealta ja lähtekää rohkeasti tunnille heittäytymään – häpeän ja ujostelun voi jättää kotiin. Tällainen aktiviteetti lähentää teitä entisestään!

Peli-ilta kotona

Jos lapset ovat hoidossa ja kotoa lähteminen ei houkuta, voi peli-ilta tarjota hauskan, leikkimielisen ja aktiivisen treffi-illan! (Rooli)lautapelit voivat tarjota uusia elämyksiä, kun taas pelikonsolin välityksellä pelattu tanssipeli tekee kotoisasta treffi-illasta hauskalla tavalla aktiivisen. Jos taas haluatte vaihtelua kotimaisemiin, voitte suunnata pelailemaan johonkin viihtyisään pubiin. Pelit voi valita myös sillä silmällä, että ne johtavat lopulta läheisiin tunnelmiin makuuhuoneen puolella.

Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä erilaisista tavoista, joilla treffit voivat olla aktiiviset ja leikkimieliset. Tärkeä on muistaa pitää mieli avoinna ja suhtautua aktiviteettiin ilolla! Jos taas kaipaat muita vinkkejä parisuhteen piristämiseen, löydät aiemmin julkaistusta artikkelista vuosikymmeniä yhdessä olleiden parien salaisuudet kestävään onneen!

Lähde: CafeMom

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.