Saara

Saara

Olen kolmekymppinen äitiyden karikoista toistuvasti itsensä löytävä entinen innokas urheilija, jonka nykyinen ykköslaji on siirtymien kymmenottelu: melkoinen hikilaji onkin kyseessä, kun samaan kyytiin mahtuu yhteistyöhaluton uhmaikäinen, vaunuissa nukkumista rakastava pikkuvauva, tempova borderterrieri sekä potkupyörä ja parin päivän ruokaostokset. Kunniakierroksen jälkeen maaliviiva häämöttää hissittömässä kerrostalossa ja onneksi perillä odottaa lasten isä eli avomieheni.

Tällä hetkellä olen äitiysvapaalla, mutta kiireettömän lorvailun sijaan olen onnistunut täyttämään päiväni tehokkaasti ja nautinkin usein aamukahvin mikrotettuna iltapäivällä, höystettynä äidinmaidonkorvikkeella. Löysin myös hetki sitten itseäni kuvaavan termin: multipasking, joka liittyy juurikin siihen kun tekee liian montaa asiaa samanaikaisesti huonosti. 

Saaran artikkelit

  • Heittokassi ja muut lapsiperheen pakkausvinkit
    Teksti: Saara Minä rakastan pakkaamista! Tai siis, rakastin ennen. Laukkua, rinkkaa tai reppua pakatessa mielen täytti jännitys, odotus ja kepeä tunne. Kohta olisin jossain uudessa ja eksoottisessa paikassa, hetken irrallaan