10 tapaa käyttää vauvan kosteuspyyhkeitä

10 tapaa käyttää vauvan kosteuspyyhkeitä
Kuva: Natracare

Kuulutko sinäkin niihin, joilla on aina paketti kosteuspyyhkeitä laukussa? Vaikka kertakäyttöisten kosteuspyyhkeiden jatkuva käyttäminen ei ole ehkä ekologisin vaihtoehto, supernäppärät kosteuspyyhkeet pelastavat tilanteessa jos toisessakin!

1. Silmämeikin poistoon

Oletko reissussa ja unohdit meikinpuhdistusaineen kotiin? Ei hätää! Vauvan kosteuspyyhkeet puhdistavat meikin tehokkaasti. Vauvojen iholle suunnitellut kosteuspyyhkeet sopivat herkällekin iholle.

2. Tussi/mustekynä/maali

Kosteuspyyhkeellä saat tehokkaasti poistettua kynän, tussin ja maalin jäljet niin iholta, vaatteista kuin huonekaluistakin.

3. Hiusväritahrat

Jos värjäät hiuksiasi kotona, kosteuspyyhkeellä saat näppärästi pyyhittyä niskaan, korviin ja otsaan tippuneen hiusvärin.

4. Auton sisätilojen puhdistamiseen

Jokaisessa autossa pitäisi olla paketti kosteuspyyhkeitä! Auton likaiset tai pölyiset sisätilat puhdistuvat helposti ja vaivattomasti vauvan kosteuspyykeillä, mutta niillä saa putsattua tehokkaasti myös pienet tahrat auton ulkopinnoista. Myös lasten autoistuimista saa pyyhittyä pahimmat tahrat ja liat kosteuspyyhkeillä.

5. Nahka

Pölyiset tai likaiset nahkakengät puhdistuvat kosteuspyyhkeellä sipaisemalla kiiltäviksi hetkessä! Kosteuspyyhkeet toimivat myös nahkatakin tai nahkasohvan putsaukseen.

person wearing pair of brown leather dress shoes
Kuva: Verity Sanders. Nahkakengät saa kiiltämään kosteuspyyhkeellä.

6. Tietokoneen näppäimistön puhdistamiseen

Tietokoneen näppäimistö on yksi kodin bakteeripesistä. Vauvan kosteuspyyhkeellä puhdistat näppäimistön hetkessä.

7. Kiikku

Onko joku seissyt puiston keinussa kuraisilla saappailla? Kosteuspyyhkeellä saat helposti pyyhkäistyä pahimmat kurat pois ennen istumista.

8. Kännykkä ja kaukosäädin

Kosteuspyyhkeet toimivat mainiosti myös kännykän ja kaukosäätimen puhdistamiseen. Näyttö ja näppäimet, joita näpelöidään jatkuvasti, likaantuuvat nopesti. Kosteuspyyhkeillä saa helposti pyyhittyä pois pahimmat sormenjäljet ja tahrat.

9. Lapset

Jäätelöiset suut, tahmaiset maissinaksusormet ja kuivunut räkä nenänpäätä koristamassa. Leikkiessä rähjääntyy ja juoksevaa vettä ei aina ole saatavilla. Vaikka vesipesu on hellempi iholle, kosteuspyyhkeet ovat mainio ensiapu.

person with blue paint on hand
Kuva: Phil Hearing. Vaikka vesipesu on hellempi iholle, kosteuspyyhkeet ovat mainio ensiapu.

10. Valokatkaisimet

Valokatkaisimiin kertyy valtava määrä bakteereja. Vaikka valokatkaisimet onkin hyvä desinfioida myös järeämmillä aineilla tasaisin väliajoin, kosteuspyyhkeellä voi hätätilanteessa pyyhkäistä pahimmat sormenjäljet ja liat katkaisimista.

Mihin sinä käytät kosteuspyyhkeitä?

Lähteet: Anna.fi

experthometips.com

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *