Onko hän tunnetasolla saavuttamaton? 6 paljastavaa merkkiä!

Kuva: Pexels/Keira Burton

Ihmiset osoittavat kiintymystään ja tunteitaan eri tavoin. Jos tapailee ihmistä, jolle tunteiden osoittaminen ja vastaanottaminen on hankalaa, voi se vaikeuttaa aidon läheisyyden syntymistä ja laittaa kapuloita parisuhteen rattaisiin.

Jos on suhteessa tunnetasolla saavuttamattoman ihmisen kanssa, voi edessä olla paljon haasteita. Tunnetasolla saavuttamaton ihminen voi kavahtaa haavoittuvaisia, avoimia hetkiä, jotka kuitenkin auttavat paria syventämään suhdettaan ja lähentymään.

Terapeutti Alyson Cohenin mukaan tunnetasolla etäisen ihmisen on vaikea ottaa vastaan rakkautta ja muita syviä tunteita muilta ihmisiltä. Hänen on vaikea ymmärtää toisen ihmisen tunteita, koska hän Cohenin mukaan hädin tuskin ymmärtää omiaankaan. Mutta mistä tällaisen ihmisen tunnistaa? Cohen, psykoterapeutti Marni Feuerman ja avioliitto- ja perheterapeutti Darlen Lancer ovat listanneet Women’s Healthille mahdollisia varoitusmerkkejä.

6 merkkiä, joista tunnistat tunnetasolla saavuttamattoman ihmisen

Hän ei ole ollut vakavassa parisuhteessa

Ihmisen parisuhdehistoria ei ole kaikki kaikessa, mutta siitä voi päätellä, millainen yhteinen tulevaisuus voisi olla. Jos hänellä on taustalla vain säätöjä vakavien parisuhteiden sijaan, ei jälkimmäinen välttämättä ole hänen juttunsa. Samalla syviä tunteita ei ole päässyt syntymään.

Hän ei halua puhua vakavista asioista

Kun koetat avautua hänelle ja haet häneltä tukea, ei hän juuri lotkauta korvaansa, mutta kepeistä aiheista hän juttelee mielellään. Jos ette voi jakaa toisillenne asioita, joita elämissänne tapahtuu, ei suhde syvenny vaan pysyy etäisenä.

Hän ei osoita hellyyttä (ainakaan säännöllisesti)

Jos hän on tunnetasolla etäinen, voi hän vältellä helliä kosketuksia, kehuja ja jopa seksiä. Myös huomaavaiset teot voivat jäädä haaveeksi, eikä hän osaa täysin arvostaa sinun tekojasi.

Hän on kirjaimellisesti saavuttamattomissa

Yksi merkki tunnetasolla etäisestä ihmisestä on se, että häneen on vaikea saada yhteyttä ja esimerkiksi viestittely hänen kanssaan voi olla katkonaista. Jos saat hänet kiinni ja teette suunnitelmia, voi hänellä olla taipumus myös perua suunnitelmat.

Hän odottaa täydellisyyttä itseltään ja muilta

Tunnetasolla saavuttamattomat ihmiset osaavat löytää tekosyyt, joilla päättää suhde. Hän etsii ihannekumppania ja virheitä löytäessään hän luo niiden avulla etäisyyttä.

Hän sanoo sen ääneen

Jos tapailet tunnetasolla saavuttamatonta ihmistä, voi hän sanoa sen sinulle suoraan kertomalla, ettei etsi mitään vakavaa tai ole valmis sitoutumaan. Kuuntele tarkkaan hänen puheitaan tapailun alkuvaiheessa, miten hän panostaa orastavaan suhteeseenne ja millaiseksi koet olosi hänen seurassaan. Jos alat myöhemmin epäillä, mitä hän tuntee sinua kohtaan, palauta mieleesi alkuvaiheen keskustelut ja kuuntele vaistoasi.

Lähde: Women’s Health

Teksti: Miia

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.

  Array
(
  [0] => thumbnail
  [1] => medium
  [2] => medium_large
  [3] => large
  [4] => 1536x1536
  [5] => 2048x2048
  [6] => vp_sm
  [7] => vp_md
  [8] => vp_lg
  [9] => vp_xl
  [10] => vp_sm_popup
  [11] => vp_md_popup
  [12] => vp_xl_popup
)