Tyttövauvojen tekoon on oma metodinsa – kiekkolegendan käyttämät vinkit

Tyttövauvojen tekoon on oma metodinsa – kiekkolegendan käyttämät vinkit
Kuva: Sharon McCutcheon

Lapsen sukupuolella ei ole väliä sanotaan. Mitä jos perheessä onkin jo pelkkiä poikia tai tyttöjä, ja tunne siitä että myös toinen sukupuoli olisi ihana kokea. Sukupuolikeskustelu käy kuuma, ja ihmiset pahoittavat mielensä sukupuolia eroittelevissa keskusteluissa.

Entä jos kokee olevansa äitinä vahvasti nainen, ja haluaa tyttölapsen jonka kanssa tehdä yhteisiä tyttöjen juttuja? Tai entä jos isänä toivoisi että saisi toteuttaa omasta mielestään “äijisiä” juttuja poikansa kanssa? Näitä tunteita ja tahtoja ei voi neutralisoida pois sukupuolineutraalilla keskustelulla, vaikka kaikkien tulisi saada olla sellaisia kun kokevat olevansa.

Kiekkolegenda Teemu Selänne vaimonsa Sirpa Selänteen kanssa kertoi jo vuosia sitten dokumentissaan käyttämästään metodista, joka vaikutti parin mukaan perheen kuopuksen sukupuoleen. Parilla oli ennestään jo kolme poikaa, ja Sirpa koki vahvasti haluavansa vielä neljännen lapsen, joka olisi tyttö.

Metodin mukaan ajankohdalla on suuri merkitys siihen, kumpi siittiöistä ehtii hedelmöittyä

Siittiösolu on ratkaisevassa roolissa lapsen sukupuolen kannalta, sillä se kantaa sukupuolen määräävää X- tai Y-kromosomia. Tyttösiittiöt ovat X ja poika siittiöt Y. Poikasiittiöt ovat lyhytkestoisia, mutta nopeampia. Tyttösiittiöt kestävämpiä, mutta hitaampia.

Sirpa Selänne kertoo löytäneensä kirjan jossa vinkit tyttölapsen tekoon löytyi. Yhdyntä tulisi ajoittaa 3-5 päivää ennen ovulaatiota. Näin nopeammin kuolevat poikasiittiöt ovat pois pelistä kun munasolu irtoaa. Jäljellä olisi siis todennäköisemmin enemmän tyttösiittiöitä. Liialliset siemensyöksyt emättimeen voivat johtaa siihen, että tuoreet poikasiittiöt ottavat vallan.

Vanha sperma ja hapan vagina

Asennollakin on väliä. Yhdyntään tulee valita asento, joka ei suosi poikasiittiöitä. Sopiva asento on siis sellainen, jossa penis ei pääse liian syvälle emättimeen, jotta tyttösiittiöillä on enemmän aikaa uida tiensä läpi maaliin.

Miehen on hyvä välttää liian tiheitä siemensyöksyjä ennen yhdyntää, koska ”vanha sperma” sisältää enemmän tyttösiittiöitä.

Naisen on hyvä välttää orgasmia yhdynnässä, jottei kohdunkaulan liman ph-arvo muutu emäksiseksi ja poikasiittiöitä suosivaksi

Tyttösiittiöitä suosiakseen vaginan ph:n tulisi siis olla hapan. Osalla naisista ph on hapan luonnostaan, mutta happamuutta voi lisätä valitsemalla sellaisia ruokia jotka edesauttaa happamuutta. Piimä, karpalot, greippi, ananas ja omena ovat esimerkiksi hyviä siihen.

Jos toiveena on poika, voi yrittää noudattaa metodin ohjeita päinvastaisella tavalla. On kuitenkin muistettava, että lapsen sukupuoli ei lopulta koskaan määrittele sitä, kuinka rakas hänestä tulee.

Lue myös:

Saako tulevan lapsen sukupuolta toivoa?

Saako luovuttaa, jos kahvi (lue: viini) loppuu?

Rivot ja riettaat vanhemmat – Oma seksuaalisuus vanhemmuuden alla

Ruuhkavuodet toimitus