Uuden lapsiperhemedian suosio yllätti – Ruuhkavuodet.fi käynnistyi vauhdikkaasti

Uuden lapsiperhemedian suosio yllätti – Ruuhkavuodet.fi käynnistyi vauhdikkaasti

Suomalaiset ovat hullaantuneet uudesta lapsiperhemediasta, joka avattiin kuukausi sitten.

Ruuhkavuodet.fi -verkkomedian sisältö koostuu lapsiperheitä kiinnostavista ajankohtaisista uutisista sekä noin 40 vanhemman kirjoittamista sisällöistä, jotka käsittelevät elämää ruuhkavuosien ja lapsiperhearjen keskellä.

– Lapsiperheiden verkkomedialle oli selvästi tilausta, sillä monet vanhemmat tuskailevat arkipäivän ongelmien kanssa yksin. Ruuhkavuodet tarjoaa paitsi mielenkiintoisia kirjoituksia myös tärkeää vertaistukea vanhemmille, joiden arki ei ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista, toimitusjohtaja Krista Keloniemi kertoo.

Ruuhkavuodet.fi saavutti avauskuukautensa aikana yli 100 000 uniikkia käyttäjää, selviää Google Analyticsista. Kaikkien sosiaalisten median kanaviensa kautta Ruuhkavuodet.fi on tähän mennessä tavoittanut yhteensä yli 600 000 suomalaista.

Lue tästä kuukauden luetuimmat artikkelit

Avoin kirje kylpylähotelleille

Älä osta lapselle lahjaksi TOP-10

Fairytale gone bad

Kunnes ? meidät erottaa

Nouse äiti!

Ruuhkavuodet toimitus