Vuoden 2024 horoskooppi – Mitä se sinulle lupaa?

Kuva: Pexels/ Ekaterina Bolovtsova

Vuoden 2024 horoskooppiennustukset ovat täällä! Mitä uusi vuosi tuo tullessaan juuri sinulle tai kumppanillesi? Lue alta horoskooppimerkkikohtaiset yleiset lupaukset tälle vuodelle:

Oinas 21.3-20.4.

Älä kiirehdi rakkauden tunnelin läpi, vaan ota rauhallisesti ja nauti kyydistä. Tee ahkerasti töitä, niin saat toivotun palkkion. Raha-asioihin on luvassa parannusta. Touko- ja kesäkuun alku ovat koko vuoden tärkeintä aikaa. Oinailla on mahdollisuus todella merkittävään positiiviseen elämänmuutokseen.

Oinaat voivat joutua kohtaamaan omia heikkouksiaan ja käymään läpi niin sanottua ”muuttosiivousta”. Se voi tarkoittaa pelkästään tavaroiden läpikäymistä, mutta yhtä hyvin olla myös roikkumaan jääneiden ihmissuhteiden selvittelyä.

Härkä 21.4-21.5

Irrottaudu vanhoista asioista, jotka eivät enää palvele sinua ja keskity nauttimaan täydellisestä rakkaudesta. Härkien piilevät kyvyt nousevat esiin. Saatat saada merkittäviä tuloja vuoden 2024 aikana onnistuneiden yritysten myötä.

Härkien tulisi miettiä, mikä on elämän seuraava suuri asia. Nimittäin härillä on taipumusta jämähtää yhteen elämäntyyliin. Nyt on kuitenkin tulossa uusia oivalluksia ja tilaisuuksia, jotka kiskovat monia härkiä juuriltaan. Se voi tarkoittaa joillekin esimerkiksi muuttoa.

Kaksoset 22.5-21.6.

Kaksosten hienoille ideoille on nyt käyttöä. Alkuvuodesta kaksi vastakkaista asiaa saattavat kiskoa joitakin kaksosia eri suuntiin. Toiset kaksoset puolestaan vaihtavat siviilisäätyä.

Kaksosten tulee käsitellä joitakin asioita menneestä vuodesta. Ne voivat tarkoittaa esimerkiksi ystäviä, jotka eivät ole enää niin läheisiä, exiä, joiden kanssa on edelleen tekemisissä tai työasioita, jotka eivät ole ohi. Joihinkin asioihin tulee tehdä stoppi lopullisesti.

Näin ollen tulet kasvamaan vuoden 2024 aikana radikaalisti, mutta vain, jos pääset eroon kaikista asioista, jotka pidättelevät sinua. Siitä koituu myös taloudellista menestystä sekä onnea elämään. Seuraa siis uskollisesti kaikkea innostavaa ja todellista tarkoitusta antavaa tekemistä. Tänä vuonna tarvitaan uskallusta heittäytyä jopa kokonaan uusille aalloille.

Rapu 22.6-22.7.

Kulunut vuosi on ollut sinulle merkittävää paranemisen aikaa. Epäonnistumisen pelko ja huoli rakkaiden pettämisestä ovat saattaneet pidätellä sinua. Tänä vuonna on hyvä aika määritellä se, kuka ja mikä kuuluu rakkauselämääsi. Nyt sinulle kuitenkin avautuu tilaisuuksia, jotka kannustavat sinua ottamaan askeleita kohti tavoitteitasi ja toiveitasi. Joillakin on mahdollisuus päästä uralla eteenpäin ja uusille ulottuvuuksille.

Leijona 23.7-22.8.

Leijonien on syytä ottaa puheeksi vaikeat asiat ja epäselvyydet läheisempien ihmisten, kuten puolison ja sydänystävien kanssa. Se sopii leijonamaiseen ajatukseen siitä, että elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi turhissa ihmissuhteissa. Leijonia muistutetaan lempeän itserakkauden merkityksestä. Et tarvitse ulkopuolista kiitosta, vaan voit hemmotella itseäsi ansaitusti.

Leijonien urapolut saavat uuden käänteen. Heille tarjotaan uusia mahdollisuuksia, jotka edellyttävät sopeutumista ammatillisessa mielessä. Leijonilta vaaditaan kärsivällisyyttä ja uskoa, että heidän unelmansa toteutuvat, kunhan he vain tekevät sinnikkäästi töitä ja pitävät fokuksen tavoitteessaan.

Neitsyt 23.8-22.9.

Neitsyet saattavat kohdata elämässään vastatuulia vuonna 2024, mutta niillä on oma tarkoituksensa, joten ei kannata hätääntyä. Neitsyiden kannattaa pohtia, ovatko he kyllästyneitä ja kaipaisivatko he ympäristön vaihdosta, opiskelua tai muuta muutosta elämäänsä. Niillä, joilla on varaa pitää vapaata, kannattaa ottaa se aika itselleen ja käyttää se itsensä kehittämiseen.

Uusi vuosi on erinomaista aikaa nykyisten ihmissuhteiden vahvistamiselle tai uusien löytämiselle. Ihmissuhteiden tärkeys korostuu ja se saa sinut vaalimaan rakkauttasi läheisiäsi kohtaan. Neitsyet saattavat saada uusia oivalluksia ja siinä voi auttaa jokin yllättävä taho, minkä seurauksena seuraavat askeleet elämänpolulla selkenevät.

Vaaka 23.9-22.10.

Uusi vuosi voi vaatia tasapainoilua niin töissä, mahdollisen elämänkumppanin ja lähipiirin kanssa. Kesän tultua vaaka nousee kuitenkin lentoon pienten murheiden yläpuolelle.

Vaaka-ihmiset ovat normaalisti aika parisuhdehakuisia, mutta nyt elämän eri mahdollisuudet alkavat kiinnostaa. Se voi tarkoittaa esimerkiksi uusien opintojen aloittamista. Etenkin työorientoituneelle vaa’alle loppuvuosi saattaa olla hyvinkin antoisa.

Vaikka et olisi uusien asioiden kokeilemisen suurin fani, tähdet kehottavat sinua tutkimaan eri mahdollisuuksia, joita eteesi avautuu. Sinulle koituu tilaisuus esimerkiksi päästä matkustamaan. Sinkkuihmiset päättävät nostaa rimaa korkeammalle ja parisuhteessa olevat pohtivat, ovatko he tyytyväisiä. Ihmisten miellyttäminen ei enää riitä sinulle, vaan haluat olla suhteesi keskipiste. Pohdit, mitkä ovat sinun tarpeesi ja rajasi. Se on tervettä itsekkyyttä.

Skorpioni 23.10-22.11.

Skorpionilla menee hyvin silloin, kun parisuhde tai muut suhdekuviot ovat kunnossa. Vuosi on joka tapauksessa rakkaudentäyteinen. Joitakin skorpioneja kannustetaan ottamaan parisuhteessa seuraava askel, joka voi olla avioliitto tai perheen perustaminen.

Heidän tulee kuitenkin varoa muita mahdollisia myrkyllisiä ihmissuhteita. Jotkut skorpionit luovat syksyn tullen nahkansa uudelleen ja se voi tarkoittaa uusia kuvioita parisuhderintamalla, työssä tai asumisessa.

Jousimies 23.11-21.12.

Jousimiesten on aika löytää elämäänsä vakautta, kodikkuutta ja turvaa, mikä ei tarkoita kuitenkaan heidän seikkailunhaluisen ja leikkisän puolen menettämistä. Jousimiesten tulee kuitenkin löytää tasapaino hauskanpidon ja turvallisuuden välillä.

Jousimiehet alkavat arvostamaan itseään syvällisemmin tänä vuonna. Siitä on etua, olkoon jousimies sitten sinkku tai parisuhteessa. Työurallakin itseluottamus ja suhde kollegoihin paranee. Jousimiehen on aika tavoitella urallaan etenemistä. Se voi vaatia tiettyjä toimenpiteitä.

Kauris 22.12-19.1.

Kauriit elävät tunteikasta ja jäähyväisten siivittämää aikaa. Onneksi he ovat jättämässä jäähyväisiä ennen kaikkea asioille, jotka eivät enää palvele heitä, kuten omille raskaaksi käyneille velvoitteille ja tavoitteille. Kun kauris on valmis päästämään irti huonoista tottumuksista, saavat he tilalle jotain ennaltaodottamatonta menestystä jollain toisella osa-alueella.

Kauriilla on loistavat mahdollisuudet rakentaa vuodesta 2024 huikea menestyksen vuosi, myös uraa ja taloutta ajatellen. Kauriin on tärkeää selvittää tarkasti, mitä hän haluaa ja miten hän voi sen saavuttaa myös rakkauselämässä. Näissä asioissa kannattaa kuunnella omaa sydäntään.

Vesimies 20.1-19.2.

Vesimiehet astuvat valokeilaan tänä vuonna. Vesimiesten tulisi pysyä uskollisena itselleen, vaikka he saattavat kokea painetta mukautua jonkun toisen mielipiteisiin. Joillakin vesimiehillä tulee tarve pohtia uutta työtä, joka sopii paremmin heidän urapyrkimyksiinsä. He ovat jo vuosien ajan hioneet omia taitojaan ja ovat enemmän kuin valmiimpia tehtävään, joka on täyttävämpi ja heidän arvojensa mukainen.

Vuosi 2024 ennustaa vesimiehille suorastaan tajuttoman positiivisia juttuja ja siitä syystä he myös kohtaavat suurempia haasteita. Vesimiesten on aika jättää epävarmuudet ja oppia kääntämään oma erikoisuutensa palvelemaan ensin omaa hyvinvointia ja sitten ihmiskunnan henkistä kehitystä. Vesimiesten on aika ottaa vastaan uudet ja kiehtovat haasteet kaikilla elämän osa-alueilla.

Kalat 20.2-20.3.

Kalojen tulee olla valppaina etenkin ihmissuhteissaan. Kalojen mieli laajentuu uusille mahdollisuuksille ja tietämykselle. He saattavat käydä läpi vaikeitakin kysymyksiä ja ratkoa sellaisiakin asioita, mihin he eivät ole aiemmin kyenneet. Tuona ajanjaksona tulee kuitenkin varoa erimielisyyksiä rakkauselämässä.

Keväällä kalat saavat ylimääräistä energiaa, heidän luovuutensa kasvaa ja he menestyvät kaikessa, mitä tekevät. Tuolloin kannattaa asettaa selkeitä tavoitteita, koska todennäköisesti kalat tulevat saavuttamaan nuo asiat. Sinkut saattavat kokea kesän saapuessa vahvaa intohimoa ja houkutella romanttisia kohtaamisia. Jotkut kalat päätyvät uuteen suhteeseen. Parisuhteessa olevat kalat ovat onnellisia, mutta heidän tulee välttää liiallista turtumista eikä pitää asioita itsestäänselvyytenä.

Mitä horoskooppimerkkisi lupaa sinulle tulevalle vuodelle? Muistitko katsoa myös läheistesi horoskooppilupaukset?

Lähteet: Astro, Cosmopolitan, Horoskooppi,Terve, Wmagazine

Teksti: Anne-Mari Valta

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.