Deittailetko eronnutta vanhempaa? Varo, ettet tee näitä 5 virhettä

Deittailetko eronnutta vanhempaa? Varo, ettet tee näitä 5 virhettä
Kuva: Pixabay / StockSnap

Deittailun koukerot voivat tuntua turhauttavalta. Kun tapailee eronnutta vanhempaa, on suhteen alkutaipaleella aivan omat koetinkivensä selvitettävänä.

Deittailuun ja parisuhteisiin liittyen on saatavilla paljon neuvoja, mutta niissä harvemmin keskitytään eronneen vanhemman tapailuun. Elämäntapavalmentaja ja kirjailija Marina Pearson yrittää parantaa tilannetta.

“Olen tapaillut eronneita miehiä ja olen aina toivonut, että saisin tilanteeseen sopivia deittailuneuvoja avukseni. Kokemuksesta olen kuitenkin oppinut, mitä ei kannata tehdä ja mitä virheitä välttää”, Pearson kertoo Your Tangossa.

Kokemustensa perusteella Pearson on listannut viisi virhettä, joita kannattaa pyrkiä välttämään, kun tapailee eronnutta vanhempaa.

Sivuutat hänen mielipiteensä perheenlisäyksen suhteen

Haluaako hän lisää lapsia tulevaisuudessa? Haluatko itse lapsia? Olipa hänen vastauksensa mikä tahansa, jos se eroaa omastasi, ei se enteile hyvää yhteisen tulevaisuuden kannalta. Varmista siis, että olette samalla sivulla ennen kuin sitoudut suhteeseen eronneen vanhemman kanssa.

Hän ei ole päässyt ex-kumppanistaan yli

On tärkeää, että hän on päässyt aiemmasta suhteestaan yli. Vain siten voitte rakentaa yhteistä tulevaisuutta. Jos hän puhuu exästään jatkuvasti ja vaikuttaa ikävöivän häntä, rasittaa se sinun ja hänen suhdetta.

Muutatte yhteen liian pian

Uudessa suhteessa ei kannata kiirehtiä. Pohdi, onko hän oikea kumppani sinulle. Pearson kertoo muuttaneensa yhteen eronneen isän kanssa noin kuukauden tapailun jälkeen, mikä oli kuitenkin liian aikaista. Samalla kun he tutustuivat toisiinsa ja opettelivat yhteistä arkea, oli kuviossa myös miehen lapset, joihin Pearson yritti tutustua. Tapailun pitäisi olla hauskaa ja antaa sen johtaa omalla painollaan vakavampaan suhteeseen.

Ette huomioi toistenne taloudellista tilannetta

Raha-asiat voivat mutkistaa ihmissuhteita. Vanhempi panostaa lapsiinsa ja jos taloustilanteenne ovat hyvin erilaiset, voi tästä aiheutua vaikeuksia suhteessa. Jos esimerkiksi haluaisit matkustella enemmän, mutta hänellä ei ole varaa siihen lastensa takia, voi siitä tulla jännitteitä suhteeseen.

Yhteinen aika jää muiden asioiden jalkoihin

Uuden suhteen alussa on tärkeä antaa toisilleen aikaa, mutta etenkin vanhemmalla voi olla monta rautaa tulessa ja laatuaika on kortilla. Lapset menevät yleensä etusijalle, joten on olennaista miettiä, oletko siihen valmis ja miten saatte yhteisen ajan järjestymään. Jos molemmilla on lapsia, voi yhteisen ajan löytäminen olla vielä haastavampaa.

Lähde: Your Tango

Teksti: Miia

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *