13 miestyyppiä, joita sinun ei kannattaisi tapailla

13 miestyyppiä, joita sinun ei kannattaisi tapailla
Kuva: Pexels/ Jay Rane

Miehiä on moneen junaan, aivan kuten naisiakin. On olemassa aivan ihania aarteita, kelpo miehiä ja sitten niitä, jotka tulisi kiertää kaukaa. Alla on kuvattuna 13 miestyyppiä, joita sinun ei kannattaisi tapailla.

1. Varatut miehet

Sen verran täytyy olla moraalia, ettei sekaannu toisten parisuhteisiin. Olkoon niin, että mies selittää kyseessä olevan pelkkä järjestely tai että he ovat juuri eroamassa. Siitä huolimatta on syytä odottaa kunnes virallinen ero astuu voimaan. Näin säästyy itsekin turhalta draamalta.

2. Ulkonäkökeskeiset

Tiedätkö miestyypin, joka käy salilla vain ottaakseen hienoja belfieitä ja jonka Instagram on täynnä kuvia hänen omasta naamastaan. Heille ulkonäkö on kaikki kaikessa ja nainenkin saatetaan ottaa vain koristeeksi. Yleensä heidän profiilissa lukee, “että sohvaperunat eivät kiinnosta ja naisen tulee miellyttää silmää”.

3. Sarjapettäjät

He ovat pettäneet jokaisessa parisuhteessaan ja tulevat aina pettämään. Joten ei kannata uskoa lepertelyitä, joissa mies sanoo, ettei ole koskaan tavannut ketään sinunlaistasi eikä koskaan pettäisi sinua.

4. Ikisinkut

Ikisinkut rakastavat omaa elämäänsä ja he ovat hyvin nirsoja naisten suhteen. Osa heistä saattaa olla myös sitoutumiskammoisia. He kyllä tykkäävät deittailla erilaisia ihmisiä ja käydä ulkona, mutta siihen se jää. Heitä ei oikeasti edes aidosti kiinnosta sellainen instituutio kuin parisuhde.

5. Playerit

Playerit ovat deittimaailman tähtipelaajia ja handlaavat homman hyvin. He osaavat lirkutella, pyörittää monta naista samaan aikaan ja ennen kaikkea pelata. Naiset ovat heille vain pelinappuloita.

6. Aikaansamattomat lapatossut

Jotkut miehet vaan eivät saa tarpeeksi aikaan elämässä. Heillä ei ole taustalla välttämättä mitään masennusta tai muuta sairautta, vaan he ovat yksinkertaisesti liian kunnianhimottomia saavuttaakseen elämässä mitään sen suurempaa. Koulut ovat jääneet kesken ja työttömyyskään ei heitä häiritse.

7. Aggressiiviset miehet

Joillakin miehillä testosteronin iso määrä aiheuttaa aggressiivisuutta tai sitten he pullistevat muuten vaan. Mutta joka tapauksessa he ovat joko aggressiivisia aina ja kaikkialla, erityisesti humalassa tai sitten eivät voi hyväksyä tiettyä ihmisryhmää ja kohdistavat aggressionsa heihin. Heitä saa hävetä julkisilla paikoilla, ei jatkoon!

8. Exien syyllistäjät

Exien syyllistäjien mielestä vika on aina heidän exissään, eikä ikinä heissä itsessään. Jo ensimmäisillä treffeillä suurin puheenaihe on narsistinen exä. Tässä vaiheessa hälytyskellojen pitäisi soida.

9. Patologiset valehtelijat

Patologiset valehtelijat valehtelevat niin paljon, etteivät enää itsekään pysy perässä omissa tarinoissaan. He valehtelevat silloinkin, kun ei tarvitsisi. Se on heille pakonomaista toimintaa. Patologisen valehtelijan tunnistaa melko nopeasti hänen jutuistaan.

10. Omasta mielestään julkkikset

Elämme somen kulta aikaa, jolloin se on myös otollista aikaa omasta mielestään “julkkiksille”. He kokevat olevansa julkkiksia siitä syystä, että heillä on tullut täyteen 1000 seuraajaa Tiktokissa ja he voivat tehdä livejä. He saattavat loukkaantua, mikäli et tunnista heitä sosiaalisen median kautta, koska omasta mielestään he ovat jo melko isoja tähtiä. Tällaista tyyppiä tapaillessa on syytä kaivaa punainen matto ja nimikirjoitusvihko esiin, mikäli haluat olla hänelle mieleen.

11. Mammanpojat

Joko he asuvat vieläkin äitinsä kanssa, (mikä on aivan kamalaa) tai sitten he asuvat lähellä äitiään ja käyvät hänen luonaan joka päivä syömässä. He myös ryntäävät aina äidin apuun pienenkin haasteen sattuessa. Tästä syystä he eivät ole nähneet koskaan maailmaa oman kylänsä ulkopuolelta.

12. Sairaanloisen mustasukkaiset

Jotkut miehet eivät vaan voi sille mitään, vaan ovat sairaanloisen mustasukkaisia naisestaan. He soittavat perään, kun olet kaupassa, vaativat nähdä puhelimesi ja kyselevät jokaisesta kommentista, jonka saat sosiaalisessa mediassa. Heidän seurassaan happi loppuu ennen pitkää ja suhde kuolee omaan mahdottomuuteensa.

13. Ystävän ex

Jonkunlainen moraali täytyisi säilyttää elämässä ja siihen kuuluu sellainen kirjoittamaton sääntö, että ystävän exiin ei kosketa. Jos asia on muutoin hankala hahmottaa, niin astupa ystäväsi saappaisiin. Näin ymmärrät, kuinka ikävältä se tuntuisi.

Oletko törmännyt joihinkin näistä miestyypeistä?

Teksti: Anne-Mari Valta

Avatar photo

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *