7 syytä sille, miksi äitiä ei paneta!

pink flower

Miksi äidin ei välttämättä tee mieli? Se ei välttämättä edes ole niin etteikö äitiäkin joskus haluttaisi, mutta lapsiperhearjessa tahtotila ja käytäntö ei useinkaan mene yksiin! 

Koittakaa miehet kestää! Tämä on vain vaihe! Ei siihen tarvita mitään ruusunterälehtiä ja kynttilöitä, mutta hotelliloma voisi toimia! Ja joku hajusieppari!

7 syytä, miksi se viikottainenkin seksi saattaa jäädä nauttimatta:

Kun on ollut omien lastensa kanssa hereillä kahdeksasta kahdeksaan niin siihen päälle ei vaan tee mieli muuta kuin tuijottaa telkkaria ja selata päivän uutisvirtaa. Sitä saattaa joskus jopa toiveikkaana odottaa, että lapset nukahtaisivat ja pääsisi tekemään rauhassa aikuisten juttuja, mutta useimmiten itse väsyy odottamaan.

Nykyään ensisijainen rooli on olla äiti. 24/7. Tarvitaan jonkinlainen resetointi ja tahdonvoimaa, että voi muuntautua erotiikkaa uhkuvaksi vaimoksi saman illan aikana.

Naisena minun pitää päästä tietynlaiseen vireystilaan (eli olla ainakin hereillä), että tekee mieli. Empiirisen tutkimukseni mukaan miestä ei juurikaan haittaa, että kuorsaako samassa huoneessa vaimo, vauva vai hampaaton mummo, ei se seksille ainakaan este ole. Minua haittaa, jos huoneessa on joku muu kuin oletetut seksiä harrastavat ihmiset. Tai uhka siitä, että sinne joku muu tulee.

Synnytyksen jälkeen jännitti käydä pissalla ja suihkussakin. Itseäkin hirvitti koskea omaa alapäätään, joten ei sinne sorkkimaan tee heti mieli muitakaan päästää. Ja ne kaikki muut jo kävi siellä synnytyksen yhteydessä.

Klitoris. Olisi syytä tunnistaa tämä sana ja että se ei toimi kuten peliohjain.

Lasten nauru syrjäyttää halut. Aamupiirrettyjen aikaan olisi joskus hetki seksille, sitten lapset alkaa nauramaan Reppuhepulle ja se ajatus karkaa.

Menkat ja muuten vaan eritteiset päivät. Joo ei se haittaa, mutta ei se kyllä halua lisääkään, kun mietit että näyttääkö sänky siltä, että siellä on rakasteltu vai teurastettu joku. Pitää kuitenkin itse pestä ne pyykit.

Teksti: Pikku Myytinmurtaja

Ei vielä kommentteja

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirje

Aitoa vertaistukea perhearkeen, lempeästi myötäeläen


Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä tietosuojaselosteesta.