Luonnonmukaisuutta kauneudenhoitoon ja perhearkeen – onko luonnonkosmetiikka sinulle tuttua?

Luonnonmukaisuutta kauneudenhoitoon ja perhearkeen – onko luonnonkosmetiikka sinulle tuttua?
Kuva: House Of Organic

Teksti: Viiden tähden vaimo

Kaupallinen yhteistyö House Of Organic

Monella suhde kauneudenhoitoon ja kosmetiikkaan muuttuu vanhemmuuden myötä. Jo raskausaikana kemikaalien käyttäminen voi mietityttää, ja pikkulapsiarjessa monen tuotteen valintaan vaikuttaa tuotteen monikäyttöisyys ja helppous. Myös ihon tarpeet voivat muuttua niin raskauden, imetyksen, kuin ikääntymisenkin myötä, ja iho alkaa kaivata erilaisia ja hoitavampia tuotteita kuin aiemmin.  Joten mitä tehdä, kun oma luottotuote ei enää sovi tai ennen niin kuiva iho alkaa odotusaikana rasvoittua? Monenlaiseen ihokriisiin ja yleiseen kemikaaliahdistukseen apua tarjoaa luonnonkosmetiikka. Vaan mistä aloittaa? Arjen tiimellyksessä erilaisten kosmetiikkatuotteiden vertailu ja tutkiminen voi tuntua mahdottomalta urakalta. Tilanne ei ole toivoton, mutta kannattaa napata tästä pari vinkkiä uusien luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden etsintään.

Ensimmäinen vinkkini on valita kauppa, joka on valmiiksi hyväksynyt valikoimaansa vain  kriteerisi täyttävät tuotteet. Luonnonkosmetiikkaan erikoistuneen kaupan valikoiman avulla säästyt yksittäisten  tuotteiden ainesosaluetteloiden tutkimiselta. House Of Organic on kotimainen luonnonkosmetiikan ja hyvinvointituotteiden verkkokauppa, jonka tuotteisiin kuuluu hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja ekologisesti kestäviä tuotteita. Suomen laajimmasta valikoimasta löytyy niin suomalaisten pienten kosmetiikkayritysten tuotteita, kuin maailmanlaajuisesti tunnettuja huippubrändejä. Jokaisen tuotteen kohdalta löydät monipuolisen kuvauksen tuotteesta ja sen käytöstä, ainesosaluettelon, sekä tuotteen sertifikaatit.

Toisena vinkkinäni on kopioida muiden suosikit ja hyödyntää erilaisia tuotearvioita ja suosituksia. Ihotyypit ovat erilaisia ja kaikki tuotteet eivät sovi kaikille, mutta useamman kosmetiikka-alan asiantuntijan, meikkibloggaajan tai asiakkaan suosittelema tuote voi olla kokeilemisen arvoinen. House of Organicin sivuilta löydät ihanan meikkitaiteilija Eevis Liedeksen testaamat ja suosittelemat luottotuotteet. Lisäksi kunkin myytävän tuotteen sivuilta löydät tuotteen ostaneen asiakkaan arviot. Itse olen löytänyt omat luonnonkosmetiikan luottotuotteeni nimenomaan kauneusblogien ja suosittelujen kautta.

Suosittelusta puheen ollen, mitkä ovat minun luottotuotteeni ihonhoitoon? Oman ihonhoitorutiinini kulmakivenä on arjen ihonpuhdistus ja kosteutus. Tämänhetkiset lempparikosmetiikkani House Of Organic -verkkokaupan valikoimasta ovatkin kosteutussuihke, puhdistusbalmi ja ruokatarvikevalikoimasta löytyvä kookosöljy. Minulla on kuiva ja atooppinen iho, ja etenkin nyt talvea vasten ihoni kaipaa extrakosteutusta. Herkän ihon puhdistukseen sopii erinomaisesti Evolve organic beauty -puhdistusbalmi. Balmi hierotaan kuivalle iholle, ja sen jälkeen emulgoidaan lisäämällä pieni määrä vettä. Maitomaiseksi muuttuva puhdistusaine huuhdellaan pois vedellä.

Puhdistuksen jälkeen käytän  BYBI Beauty Mega Mist Hyalyronihappo -kasvosuihketta yövoiteen alla tuomaan extrakosteutusta, kun iho sitä kaipaa. Suihke on helppo annostella kasvoille ja taputellen levitellä tasaiseksi. Ja edelleen, monen vuoden jälkeen ihonhoidon luottotuotteisiini kuuluu Puhdistamon neitsytkookosöljy. Ihmiskehossa ei oikeastaan ole paikkaa, jonne tämä ihmeaine ei sopisi. Öljyllä hoidat ihon lisäksi myös hiukset, kynnet ja vaikka silmäripset, ja se sopii myös lapsille. Meillä kookosöljyä käytetään myös ruuanlaitossa ja leivonnassa. Tämä on ehdottomasti lapsiperheen luottotuote, joka kulkee pienessä rasiassa mukana käsilaukussa.

Kuva: House Of Organic

Oletpa siis luonnonkosmetiikan suurkuluttaja tai vasta-alkaja, suosittelen sinua tutustumaan House Of Organicin kosmetiikkavalikoimaan. Nyt marraskuussa kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös Luonnonkosmetiikkapäivien  tarjoukset! Omien hankintojen lisäksi nyt on erittäin hyvä aika hankkia puolisolle, äidille tai vaikkapa naapurille joululahja House Of Organicsin valikoimasta. Luonnonkosmetiikkapäivien tarjoukset jatkuvat sunnuntaihin 14.11. saakka. Mikäli valinta on liian vaikea, oiva joululahja on lahjakortti, jonka arvon voi valita 10 eurosta aina 500 euroon saakka.

Itse pidän siitä, että saman verkkokaupan valikoimasta löydän monipuolisesti tuotteita moneen tilanteeseen niin itselle kuin lahjaksi. Kosmetiikan lisäksi House Of Organic verkkokaupan valikoimaan kuuluu hyvinvoinnin tuotteita herkuista ja ruokakirjoista aina kuukautiskuppeihin ja pesuaineisiin. Loppuvuoden top 4 hankintani ja samalla suositukseni kaikille lapsiperheille House Of Organic -verkkokaupasta ovat

1. BYBI Beauty Face Base kasvovoide, itselle Luonnonkosmetiikkapäivien tarjouksesta

2. Sonett villan ja silkinpesuaine, hajusteetonta villanpesuainetta kun en ole toistaiseksi onnistunut löytämään mistään kivijalkakaupasta

3. Foodinin tuotteista koottu herkuttelukori viikonloppuun tai vaikkapa joululahjaksi

4. Dick Johnson Pallivaha. Tietenkin lahjaksi miehelle, jolla on jo kaikkea

Lähde: www.houseoforganic.fi

Ruuhkavuodet toimitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *